Kostenindicatie & Aanmelden

Meer informatie ?

William Pontstraat 9
1135 ES - EDAM

Over mij

Ik ben Miranda Kalk-Sens, getrouwd met Klaas. Samen hebben we twee volwassen dochters, Daniëlle en Rianne. Onze oudste dochter woont sinds 2018 samen. 

Sinds 2001 ben ik gastouder bij Gastouderbureau Berend Botje. Per 2014 ben ik F&F gastouder, de Franch en Free formule van Berend Botje. 

Ik ben gastouder geworden omdat dat prima te combineren is met de eigen kinderen en onze hond. En ik ben altijd al met kinderen bezig geweest. Iedere leeftijdscategorie heeft wel wat. Dat maakt het zo afwisselend. Van baby tot puber.

Mijn grootste hobby is wandelen met onze hond Hero. Hero is een Engelse Cocker Spaniël. Het is een hele sociale hond. Hij vindt  alle kinderen heel erg leuk. En de kinderen hem. 

Opvang

Ik bied voorschoolse, tussenschoolse, naschoolse en dagopvang aan. Er is per dag plaats voor 6 kinderen.

Openingstijden: Maandag t/m vrijdag van 7.00 uur tot 18.00 uur. Tijdens schoolvakanties bied ik ook opvang aan. 

Ik vind het heel erg belangrijk dat de kinderen zich bij mij op hun gemak voelen. Dat ze zelfvertrouwen hebben en zichzelf lekker voelen in de groep. Dat ze zich sociaal en emotioneel verder kunnen ontwikkelen.

Er zijn al heel wat kinderen bij mij over de vloer geweest:

Maarten-Coen-Bjorn-Milan-Moustaba-Joey-Isis-Daniel-Rinke-Nout-Caitlin-Satski-Zara-Kaspar-Wiebe-Esmee-Kathleen-Luuk-Hugo-Juliette-Rixt-Dapper-Matilde-Roos-Luke-Bryan-Aurelia-Minck-Kaylee-Sienna-Lenn-Job-Jax-Koen-Fien-Sofie-Loïs-Thijs-Rijk-Senna-Daan